• Kolagen niti - lice i vrat

TRETMAN KOLAGEN NITIMA

Predstavljamo Vam pravu revoluciju u anti-age njezi – tretman kolagenskim nitima!
Uz najkvalitetnije proizvode na tržištu, iza kojih stoje klinička istraživanja – JeuDerm – već u jednom tretmanu postižu se vidljivi rezultati – ublažene bore i zategnutija koža.
Tretman djeluje na povećanju količine kolagena u tkivima, što rezultira poboljšanjem općenitog stanja organizma, usporavanjem starenja i vizualnim poboljšanjem izgleda kože.

Što je kolagen?

Kolagen je protein prirodno prisutan u našem organizmu. Važan je za zglobove, krvne žile, organe, a najzastupljeniji je u vezivnom tkivu. Čak 30% tjelesnih proteina zapravo su kolagenska vlakna, a taj postotak je i dvostruko veći kada govorimo o koži, gdje kolagen čini 70% ukupnih proteina.

Dovoljna količina kolagena čini kožu fleksibilnom, jedrom, glatkom i zategnutom.
Međutim, proizvodnja kolagena u tijelu kreće se usporavati već sredinom dvadesetih. Prve znakove njegova gubitka vidimo na vanjskom izgledu, točnije na koži. Ona postaje manje elastična, gubi napetost i pojavljuju se linije i bore, prvenstveno na mjestima gdje postoji pojačana mimika mišića.

Kod osoba koje imaju zahtjevan životni tempo, kod pušača i osoba koje se intenzivno izlažu suncu, degenerativne promjene kože nastupaju i ranije od očekivanog, zato je poželjno nadomjestiti kolagen izvana, putem njege.

Tretman kolagen nitima savršen je „boost“ kod prvih, ali i uznapredovalih znakova starenja.

Kako tretman djeluje?

Nakon apšminkanja, nježnog mehaničkog pilinga i stimulacije nano-iglicama kao pripremu radimo lagano zagrijavanja kože. Potom se na tretirano područje nanosi aktivator te se pažljivo u samu boru polaže kolagenska nit. Njezinom razgradnjom, koja se događa na očigled, kolagen prodire skroz do dermisa i ugrađuje se u prirodna kolagenska vlakna, popunjavajući njihovu strukturu i poboljšavajući tonus cijelog okolnog tkiva. Time bore postaju pliće, fine linije nestaju i cijelom se licu vraća punoća.

Izgledajte mlađe i osjećajte se bolje!
Uspješno se ublažavaju sve bore na licu –  horizontalne linije na na čelu, bore oko očiju, nazolabijalne bore, bore na obrazima, čak i na mjestima koja nerijetko odaju godine bolje nego lice – a to su vrat i dekolte.

U usporedbi s drugim tretmanima čiji su rezultati vidljivi odmah, prednost tretmana kolagenskim vlaknima je u tome što se pozitivne promjene odvijaju i u periodu nakon tretmana jer preparati potiču stanice na povećanu proizvodnju vlastitog kolagena.

Tretman je u potpunosti bezbolan i ugodan, nema neugodnog crvenila i ne zahtijeva dodatno vrijeme za oporavak kože. Već nakon prvog tretmana očekuje se vidljivo smanjenje izraženosti i dubine bora, a za još jači učinak preporučujemo učiniti 3 tretmana s razmacima od 10 dana. Tako postignuti rezultati trajat će i do 8 mjeseci! Za daljnje održavanje, dobro je svaka 3 mjeseca odraditi jedan tretman.