• Japanska metoda iscrtavanja obrva, usne, oči

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već se dlaciče unose u kožu jako plitko posebnim nožićem.

Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela forma obrva, već posebnom tehnikom izvođenja tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smijeru rasta.
 Dlačice se ucrtavaju između prirodnih dlačica bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat zaista prirodan. 

Važno 

Tretman se završava prvom korekcijom (osim u slučajevima problematične kože) i tada se posmatra kao konačan. 
Boja, gustina i debljina poslije prvog tretmana nisu konačni. Boja će biti svjetlija za 20% , debljina tanja za 10% a gustina se može povećati isključivo na korekciji. 
Toleriše se nestanak iscrtanih dlacica poslije prvog tretmana do 20%. Na korekciji se vraćaju nestale dlačice i redukuje boja.
Tretman iscrtavanja obrva traje od sat do sat i po (samo aplikovanje boje traje 15 minuta dok se ostatak vremena troši na određivanje oblika i simetrije). 

Pigment traje od 3 do 5 godina ali se ne može garantovati da ce npr. obrve biti lijepe poslije godinu dana kao i prvog dana . Zato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje koje traje pet minuta i košta 30% od cijene tretmana . Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god Vi želite. 
Postojanost boje i forme zavisi isključivo od Vašeg tipa kože i Vaše njege.

U odnosu na tip kože razlikuje se dubina zasijecanja, razlikuju se pigmenti i razlikuje se posttretmansko održavanje. Dva do tri dana poslije tretmana se ne preporučuje kupanje (u moru, rijeci , bazenu), sunčanje, solarijum,sauna, nanošenje pudera ili šminke preko obrva.. Posttretmanska njega uključuje i određene kreme nakon tretmana . Njihova upotreba može da traje od dva do sedam dana , od dva do deset puta dnevno, što zavisi od tipa koze. Čak je moguća i noćna njega kod nekih tipova koža. Nakon tretmana nema otoka , ukoliko se pojavi blago crvenilo ono se povlači za 15 minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i počinje 4-og a završava se 7-og dana. 

Iscrtavanje ovom metodom je bezbolno. 
Eventualni nivo bola može da se uporedi sa bolom kod čupanja obrva. Kod nekih tipova kože je dozvoljeno korišćenje lokalnog anestetika, dok je kod nekih zabranjeno.

Prva korekcija se radi poslije tri do četiri sedmice . Kod problematične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvježavanje boje će biti potrebno češće od jednom godišnje. 

-osobe koje imaju problem sa keloidima 
-osobe koje imaju seboreični dermatitis u predelu obrva 
-kože koje su pod upalom. 
U ovim slučajevima potrebno je prvo sanirati postojeći problem pa tek onda se smije raditi iscrtavanje. 

Ne postoji godišnje doba koje nije pogodno za rad tretmana, ali nije loše da izbjegne menstrualni ciklus. 

Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih. 

Higijena je na najvišem nivou! Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente.