• GREEN PEEL ORIGINALNI BILJNI PILING

GREEN PEEL Dr.Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina s kojim se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimulira rast stanica i stvaranje kologena te regeneracija kože.

Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na temelju 50-godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela. 
Za razliku od ostalih pilinga Green peel ne sadrži kemijske supstance ili sintetičke dodatke. To je savršeno siguran tretman i nema nuspojava. Ako biljni preparat nehotice dođe u dodir s očima, neće izazvati nikavu iritaciju.

Pripremljena je isključivo od prirodnih sirovina: posebno uzgojenih biljaka, algi, minerala te enzima i vitamina.

Uspjeh GREEN PEEL ® tretman može se usporediti s rezultatima kemijskog peelinga, abrazija kože, ili duge primjene vitamina. 
GREEN PEEL ® daje izvrsne rezultate na području: nečistoće i nepravilnosti kože, proširenih pora, preuranjenog starenja kože, bora, ožiljaka, trudničkih strija, celulita, gubitka elasticiteta u području trbuha, nadlaktica i bedara.

GREEN PEEL TRETMANI:

GP biljni piling lica

Višednevni tretman koji obuhvaća biljni piling, masku i njegu kože te kućnu njegu i post tretman. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci i mrlje uklanjaju. Nakon 3-5 dana koža se počinje guliti, a tijekom procesa u kućnoj njezi koža se čisti posebnim losionom. Nakon 4-5 dana radi se post tretman, a koža je potpuno obnovljena. Kućnom njegom u slijedeća 2 tjedna rezultati su sve bolji iz tjedna u tjedan. Proces regeneracije kože završava u toku 14-28 dana od tretmana.

GP Super Beauty tretman lica

Tretman Super Beauty obično se radi kao kura za pojačanje i upotpunjavanje izvršenog biljnog pilinga u nekoliko intervala. Sam tretman se sastoji od čišćenja, kozmetičkog pilinga, masaže i maske.