• Detox

Detox je terapeutski tretman koji nas puni energijom, te koji čini da se osjećamo dobro i svježe; iskustvo je totalne relaksacije; tretman koji nas oslobađa toksina i vraća naš organizam u stanje balansa.
Oslobodite se svakodnevnog stresa i spoznajte koliko malo je potrebno da se osjećate svježije, opuštenije, zadovoljnije, a prije svega zdravije.
Rješenje je u vidu aparata Detox Foot Spa.
Trajanje: 30 minuta
Učinak: Oslobođeni ste toksina, nakupljene negativne energije; prati Vas osjećaj dobrog raspoloženja i životne energije.

Green Detox - ION ČISTAČ - Mikrocirkulacija je onaj dio cirkulacije tjelesnih tekućina koji predstavlja neposredno sudjelovanje u razmjeni tvari između krvi i tjelesnih tekućina. Mikrocirkulacija igra važnu ulogu u reguliranju dovođenja kisika i hrane u tkivo te kod izlučivanja otpadnih tvari iz tijela. Ukoliko je mikrocikulacija dobra,vjerovatno će i tijelo biti zdravo,a kada dođe do neravnoteže mogu se javiti i disfunkcije.

GREEN DETOX - Nije medicinski aparat i ne liječi bolesti,međutim istina je da su mnogi korisnici i liječnici izjavili da je tretman znatno smanjio određene poteškoće.

On je koristan kod ljudi koji se žele okrenuti dobrim zdravstvenim navikama i poboljšati kvalitet življenja.
ION čistač olakšava Vašem organizmu da se bori protiv tegoba nastalih modernim načinom života.
Tijelo tijekom tretmana ne izlučuje vitamine,minerale,hranu ili lijekove koji na njega djeluju blagotvorno.
Terapije aparatom GREEN DETOX se izvode preko stopala.Takav postupak je izuzetno prikladan jer i učinkovit,jer svako stopalo ima više od 2000 pora kroz koje se mogu izlučivat ii toksini.

Green detox proizvodi frekvenciju koja nježno rezonira po cijelom tijelu.
Ionizirana voda počinje stimulirati stanice da ponovo uspostave svoju električnu ravnotežu i tako djeluju učinkovitije te da izlučuju u sebi sadržane toksine.
Green detox se upotrebljava tako,što se stopala urone u vodu u kojoj se zatim aktivira elektrodni sklop.Dok se opuštate DETOX detoksikuje Vaše tijelo.

Toksini se luče kroz pore na stopalima i različito boje vodu,zavisno od vrste toksina i njihove koncentracije.
Tretman traje 30 minuta.

Tretmani sa detox-om NE preporučuju se:

  • osobama sa pejsmejkerom
  • trudnicama
  • osobama oboljelim od epilepsije
  • osobama sa ozbiljnim psihičkim tegobama

    Učinite nešto za sebe ... dođite u Venus!